Попитайте ни

 • Ако искате да научите повече за нас - попитайте ни тук?

 • Ако не намирам продукт и/или размер?

  Ако искате да поръчате продукт, но не откривате вашия размер - свържете се с нас. Ние ще направим всичко възможно да ви го доставим в скорошен порядък. 

  Ако не откривате продукт/производител, но желаете да поръчате нещо специфично - ние можем да ви го доставим. Свържете се с нас и ни предоставете информация за продукта, цвета и размера, а ние ще ви върнем обратен отговор до колко дни  можем да ви го доставим. 

 • Как да се ориентирам в размерите?

  Всеки производител има индивидулана таблица с размери на продуктите си. Защо това е така? В зависимост от дизайна, материала или географската област, в която се предлагат продуктите или спецификата на ползвателите, размерите на продуктите могат да варират в много широки граници.

  На сайта www.tactic.bg се придържаме към EU стандарта с буквени означения - S, M, L, XL и т.н. Зад всяка буква стоят определени размери на тялото и на самия продукт. Например: гръдна обиколка на ползвателя / обиколка на продукта по линия на гърдите, дължина на ръкава на готовото изделия или дължина по гърба на готовото изделие. 

  При обувките има 3 основни стандарта в западното полукълбо, но в зависимост от дизайна и производителя, отново може да има разлики, като ние се придържаме към EU стандарта - 41, 42, 43. 

Сравнение на продукти